Torsdag 1. juli - Mandag 5. juli

Sommerleir 2021

2021 skulle det ha vært 10000 speidere fra hele Norge og utlandet samlet til leir på Østlandet. Slik blir det bare ikke!!! I stedet vil det bli over 300 små-leirer, for tiden med max 50 deltagere, rundt omkring i hele landet. Siden Tananger har så mange medlemmer, vil vi ikke ha anledning å invitere med oss andre grupper. Det er derfor viktig at du melder deg på snarest; det blir «førstemann til mølla». Ledere, sammen med noen speidere har derfor den store glede å invitere DEG til leir:
01.-05.07.21 på Sokn – www.sokncamping.no
Vi drar med Makrellen og Doffen (+ eventuelle biler) tidlig torsdag og er tilbake mandag kveld. Vi skal bo i telt/lavvo, vi skal på haik, vi skal ha turer med både disse båtene og andre, vi skal ha masse, kjekke aktiviteter, både lære nytt og ha det kjekt sammen. Vi lager mat på krabbekoker. Kanskje du får en overraskelse? Det blir i hvert fall et merke. Foreldre er selvfølgelig invitert å komme på besøk.
Reise, opphold, mat og opplevelser vil kun koste kr. 1500,-/person.
Vent med betaling; alt er med forbehold at smittesituasjonen ikke eskalerer og myndighetene ikke vil tillate samlinger med 50 personer.
Sett av datoen slik at den ikke kolliderer med familie-arrangement.

  • Sokn camping
  • kr 1500
  • Meld deg på
  • Påmeldte: