Lørdag 5. desember, 9.30 - 17.00

EN ANNERLEDES JULETUR !!

Som speiderne ble informert om denne uka, anbefales det ikke overnattingsturer nå mens koronaen er så aktiv. MEN speiderne skal få et utmerket tilbud med mange av ingrediensene som vi har på en juletur. Sølvfuglen, brenne tau, osv.

Vi skal til Melshei, men vi skal ikke være i hytta, men i gapahuk og evt. Tarp/presenning.
Avreise lørdag 5. desember kl. 0930 fra gamle bussgarasje. Vi kjører med max 2 speidere i hver bil. Vi har derfor behov for fleire biler og foreldre kan gjerne være med oss Hjemreise fra Melshei kl.1700 (hjemme ca.kl. 1730).

Vi vil fremdeles ta bålmerket!
Menyen blir: Grøt og taco m/julebrus (vi kjøper inn alt). Lørdagsgodt kan vi vente med til vi kommer hjem.
Vi skal ha ei løype for alle de nye og opptagelse av dem. Det er derfor viktig at alle aspiranter stiller. Alle nye som er ferdig med Jeg-er-beredt vil få det grønne merket til skjerfet og speiderboka som en gave fra gruppen. Dette gjør vi på en høytidelig markering på turen.
Husk å lære speiderløftet: Jeg lover etter beste evne å søke mitt livssyn, hjelpe andre og leve etter speiderloven.
.
De aspirantene som ikke var med på aspirantturen i høst, må også pakke sekken/bagen selv og kle seg etter været (ikke fryse på turen).
Husk å ta med den gode oppdragelsen og godt humør!!!!!
Dere vil alle få registrert dette som en tur. (1 tur = bronse, 6 turer = sølv, 16 turer = gull). De som ligger ute-hjemme en natt før eller etter, får det godkjent og registrert som en natt ute.

Kle dere godt, speiderdrakt er en selvfølge, gode sko, lue, votter/hansker, vann-/og vindtette klær og ullgenser/-undertøy – ULL – ULL - ULL. Vi kjører til døra. Ta med kniv (selvfølgelig!), lykt og sitteunderlag.

Pris kr. 250,-,(Vipps 41510707 skriv navn på speideren) alt inklusiv. Ikke tillatt med energi-drikk og la mobilen ligge i sekken. (noen har betalt, det vil bli refundert)

Bindende påmelding senest innen tirsdag 1. desember på www.tanangerspeiderne.no eller send meg en mail.. Skynd deg å melde deg på!!! (både speidere og ledere/foreldre). Bindende påmelding! Alle må melde seg på på ny.

  • Tananger - tidligere bussgarasje, 9.30
  • Lovise, 41510707
  • Biler
  • Se pakkeliste
  • Klær etter vær samt speiderskjorte og skjerf
  • 250
  • Tirsdag, 1. desember
  • Meld deg på
  • Påmeldte: