Søndag 10. juli - Søndag 24. juli

Seilas hjem fra leir

Etter sjøspeiderleiren inners i Oslofjorden går turen hjemover.

Vandrere, Rovere og ledere inviteres til seilasarmada sammen med speidere fra Sandnes, Skudenes, Søgne, Kristiansand, Flekkerøy, Grimstad og Langesund. Vi seiler fra Oslo like etter leiren 10. juli og setter kursen vestover. Med vind i seilene opplever vi den norske sørlandskysten i historiske båter. Underveis på ferden vester opplever vi norges flotte kyst og fine øyer og holmer. Dette inkluderer gamle kystfort, private holmer med servaring av god mat, sjøfartsmuseum, leirbål i Kristiansand, fottur til Høgåsen og besøk i "okka by" før Rott og Melingsholmen skimtes i horisontenl.

Prisen for sommerens seilas går til dekning av mat, havneavgift, drivstoff og opplevelser underveis.

Det er mulig å delta på hele eller deler av turen, alt etter hva som passer med private planer og ferier. Reiseutgifter på deler av seilasen dekkes av deltakeren selv, men vi er selvfølgelig behjelpelig med praktiske løsninger.

Pris pr dag: 250 kr
Deltakelse 1 uke: 1600,-
Deltakelse 2 uker: 3200,- (hele seilasen)
Betales til konto 3206.20.34687 senest innen 31.05.22


Full påmelding med dato for av/på-mønstring og mer kommer senere. Meld deg på her, ved begrenset plass gjelder førstemann til mølla!
https://forms.gle/ag8wxLWfjFJeYwdm6

Sjekk ut vedlegg med forslag til seilingsplan og datoer. Dato/havner underveis er forslag og kan endres ved behov eller vær. Vi besøker nye havner/holmer/øyer/attraksjoner enn det som ble besøkt på veien til Oslo. Derfor blir det en ny opplevelse hvis du deltar på seilasen begge veier. Deltakelse på seilas både til og fra leiren gir rabatt i deltakeravgift.