Søndag 19. juni - Fredag 1. juli

Seilas til leir med Makrellen og patruljebåter

Sjøspeiderleir 2022 arrangeres på Breivoll Gård inners i Oslofjorden / Bunnefjorden 2. - 9. juli.

Det blir en hel uke med aktiviteter, seiling, haik i byen og endelig muligheten til å treffe andre sjøspeidere! Vi deltar på leiren med stifinnere, vandrere, ledere og lederbarn. Makrellen og patruljebåtene er med på aktivitetene og haiken til Oslo. Før leiren seiler vi til Oslo!

Vandrere og Rovere inviteres til seilasarmada sammen med speidere fra Sandnes, Skudenes, Søgne, Kristiansand, Flekkerøy, Grimstad og Langesund. Vi seiler fra Tananger like etter skolestart og plukker med oss sørlandsgruppene underveis. Med vind i seilene opplever vi den norske sørlandskysten i historiske båter. Underveis på ferden østover opplever vi norges flotte kyst og fine øyer og holmer. Dette inkluderer maritime museum, Lindesnes fyr, Uranienborg utkikspunkt, blindleias eventyrlige skjærgård, Lyngørs sørlandsidyll uten veier eller biler, besøk på kystfortet i Kragerø, Oscarborg festning og mye mer!

Prisen for sommerens seilas går til dekning av mat, havneavgift, drivstoff og opplevelser underveis.

Det er mulig å delta på hele eller deler av turen, alt etter hva som passer med private planer og ferier. Reiseutgifter på deler av seilasen dekkes av deltakeren selv, men vi er selvfølgelig behjelpelig med praktiske løsninger.

Pris pr dag: 250 kr
Deltakelse 1 uke: 1600,-
Deltakelse 2 uker: 3200,- (hele seilasen)
Betales til konto 3206.20.34687 senest innen 31.05.22

Full påmelding med dato for av/på-mønstring og mer kommer senere. Meld deg på her, ved begrenset plass gjelder førstemann til mølla!
(https://forms.gle/GbtNWGiQB7349zr76)

Sjekk ut vedlegg med forslag til seilingsplan og datoer. Dato/havner underveis er forslag og kan endres ved behov eller vær.

Vi seiler også hjem etter leiren. Samme veien, men nye havner og opplevelser! Deltakelse på begge seilasene gir rabatt i deltakerprisen.